Opis forum
nick: Nersonis
lat: 18
link do kanału youtube: www.youtube.pl/Nersonis
liczba widzów: 183
opis siebie: No to tak pokrótce napiszę o sobie (Nie będę się dość rozpisywał, bo ze mnie jakiś Mickiewicz nie jest). Według mnie jestem dość kreatywny i co chwile mam nowy pomysł na filmik (Aż mi czasem zeszytu brakuję na zapisywanie), ale nie zawsze mam czas na realizację (szkoła, robota i takie tam), więc zazwyczaj nie robię filmików, co tydzień tylko np. co miesiąc, czy dwa. Co do montażu. Czasem mam nawet trochę, co sobie narzucić złego i czasem przeginam z głupotą w scenariuszu, bo zazwyczaj robię dziwne filmy komediowe, ale już mam w planach i większość scenariuszu to porządnego poważnego filmiku o tematyce dość oryginalnej. Może nie wszystkim nie przypadają do gustu moje filmiki i nie wszystkie są jakimiś arcydziełami, ale jest jak jest.
PS: Obecnie już wrzucam nowy filmik. Kolejną, ale już krótszą komedię i lubię majonez.
Pozdrawiam, Nersonis.
Nowy użytkownik
Masz głos na TAK Mistrza Mańka
Ostatnio edytowany przez 99Maniek99 (2012-03-15 20:06:37)
Administrator
Masz głos na tak , czyli welcome to DHS , jak bede mial czas to ciebie dodam
ps:twoje pomysly jezeli chodzi o scenariusz są pojebane
Mam pytanie. Możecie się trochę wstrzymać z dodaniem mnie do studia? Muszę jeszcze coś przemyśleć i poukładać, jeżeli chcę bardziej na poważnie do was dołączyć, bo przyszły niespodziewane małe komplikację. Jeszcze wam dam dokładnie znać.
Administrator
człeku to zastanów się poważnie : O